simple website maker

Imaginality

“Een ongelooflijk mooi meisje was dat ! Zo blond, zo mooi en nooit alleen! Want elke avond danste ze in een klein rokerig danslokaal met de mannen die van heinde en verre kwamen om met haar en haar alleen te dansen ! En toen… Tsja, hoe gaat dat… Toen werd Lange Wapper verliefd op haar, ... en wilde hij ook wel eens met haar dansen... En toen, op een avond, stapte een onbekende heer in een keurig zwart pak het danslokaal binnen…

… Hij liet een brandend spoor achter in de houten vloer ! De zaal vulde zich met rook ! De hele dansvloer stond in vuur en vlam ! En op de plaats … op de plaats waar het danspaar eindelijk stilstond, daar… daar viel er een groot gat in de vloer ! … Het was niemand minder dan Lange Wapper, de handlanger van de duivel, die daar eenzaam en alleen op de dansvloer stond … en dan door het rokende gat in de vloer zakte … en in het niets verdween …”


Ons Programma-Aanbod

Indien jullie meer willen weten over ons programma of onze activiteiten, wat de mogelijkheden zijn, waar jullie terecht kunnen. Klik dan even door naar onze contactpagina en stuur ons uw gegevens en stel gerust uw vragen. Wij nemen dan zo snel het kan contact met jullie op.

AGENDA VOOR HET KOMENDE SEIZOEN

(Start September 2018)

WOENSDAG

Start2Dance : 
Leeftijd van 6 tot 10 jaar : Voor de jongsten die met dansen willen starten. Elke woensdag in CC Gravenhof van 16u00 tot 17u00. 

Go4it : 
Leeftijd van 11 tot 16 jaar : Voor hen die het dansen al aardig onder de knie hebben. Elke woensdag in CC Gravenhof van 14u00 tot 16u00.

ZATERDAG

Go4it : 
Leeftijd van 11 tot 16 jaar : Voor hen die het dansen al aardig onder de knie hebben. Elke zaterdag in CC Gravenhof van 10u00 tot 12u00.

Crew-Choreo :
Extra lesuur met het oog op optredens, choreo, wedstrijden ...
Leeftijd afhankelijk van de voorstelling. Agenda nog te bepalen.
Op zaterdag van 12u00 tot 13u00.