design free website

WIE ZIJN WIJ ?

dAnstwerpen (O.P.F.) is een vereniging met als doel de ontwikkeling in dans voor jongeren van 6 jaar tot 66 jaar d.m.v. wekelijkse dans lessen en dit door verschillende erkende dansers. Verder doel is de algemene ontwikkeling van jongeren met de nadruk op een visie van aanvaarding en respect.

WELKOM ! ! !

dAnstwerpen (O.P.F.) bestaat reeds 3 jaar en in April 2016 startten we ons project gericht op dans, voor jongeren (leeftijd 6+ tot 16+), met als vaste thuisbasis CC Gravenhof in Hoboken.

Is dansen je passie ? Wil je je dans verder ontwikkelen ? Dan ben je hier aan het goede adres.   

Neem verder een kijkje op onze website, en heb je vragen dan gebruik je het contactformulier, en antwoorden wij zo snel mogelijk op je vragen. 

dAnstwerpen (O.P.F.) is aangesloten bij Danssport Vlaanderen en heeft een erkenning als Antwerpse Sportvereniging. 

Wij werken samen met verschillende andere culturele -en dansorganisaties zoals, Jeugd & Dans, CC Gravenhof Hoboken, District Antwerpen, District Hoboken, Sporting 'A', ...

Onze thuisbasis :
CC-Gravenhof Hoboken

Gravenhof is het gloednieuwe jeugd-en cultuurcentrum in Hoboken. Gravenhof mikt in eerste lijn op kinderen en jongeren en alles wat daar rond hangt: ouders, grootouders, vrienden, scholen en verenigingen. Ze schotelen een aanbod van cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten voor op maat ...